O nama

NEŠTO O NAMA

Profesionalna usluga kateringa za

Catering Raljić o nama

Catering Raljić je sa vama 30. godina. Donosimo Vam ukusnu hranu pripremljenu od najboljih sastojaka sa puno ljubavi, znanja i veštine.

Tri decenije smo deo vaših proslava pružajući kompletnu uslugu keteringa. Želimo da se zahvalimo što nam dopuštate da budemo vaš siguran oslonac u planiranju i pripremanju proslava dosadašnjih uspešnih godina.

Dozvolite da se predstavimo

Ako nas još niste upoznali možemo vam reći šta možete od nas da očekujete. Za vas pripremamo ukusnu hranu i deserte. Izbor iz proizvodnog programa se prilagođava posebnim vrstama ishrane gostiju i tematici proslave. Imamo u ponudi više od jedne čokoladne fontane. Nudimo veliki izbor alkoholnih, bezalkoholnih pića i toplih napitaka. Majstorski mešamo koktele. Donosimo sve aranžirano na mesto održavanja proslave. Ketering servis sadrži sve što je potrebno od čaša, tanjira i pribora do stolova, stolica i zaštite od sunca. Nama je bitno da hrana bude kvalitetna, ukusna i da lepo izgleda. Dekorišemo prostor voćnim rezbarenim aranžmanima, balonima i cvećem. Naše profesionalno uslužno osoblje vodi računa da svaki gost bude zadovoljan i poštovan bilo da je proslava formalnog tipa sa sedenjem za stolom ili koktel zabava sa švedskim stolom.

Isporuka vrhunskog keteringa na vreme

Svi zaposleni u Catering Raljiću imaju zajedničke osobine. Veliki talenat i ljubav prema poslu kojim se bave. Naša vizija je isporuka vrhunskog kateringa bez stresa za naše sugrađane. To postižemo okupljajući u svoj tim efikasne ljude.

Catering Raljićje sarađuje sa korporacijama i individualnim licima širom Novog Sada i okoline u osmišljavanju nezaboravnih proslava i bogatog menija.

Kako dolazite do vaše proslave iz snova

Naša saradnja sa Vama poćinje telefonskim razgovorom. Spremni smo da posavetujemo i odgovorimo na sva pitanja koja bi mogli imati. Tu smo da preuzmemo porudžbinu u poslednjem momentu ili da Vam odgovorimo na pitanje o broju kanapea koji su potrebni za Vašu proslavu. Budite sigurni da smo tu za Vas.

Moderno opremljena kuhinja zatim dobija uputstva za pripremu Vaše hrane vodeći računa o kvalitetu sastojaka i posebnim zahtevima. Namirnice biljnog i životinjskog porekla su pažljivo odabrane od seritifikovanih dobavljača i imaju odgovarajući ulazni kvalitet.

Na osnovu Zakona o bezbednosti hrane (Sl. glasnik 41/2009) i pravilnika o opštim i posebnim uslovima higijene hrane (Sl. glasnik RS 72/2010) Catering Raljić ima:

  • Odgovorno lice-Slobodan Raljić, menadžer hotelijerstva-gastrolog
  • Stručnog konsultanta Dr. Jovanka Popov-Raljić, red prof., UNS-PMF-Katedra za gastronomiju, za sprovođenej dobre proizvođačke i higijenske prakse i primenu HACCP, HALAL i KOŠER STANDARDA.
HACCP, KOSHER,HALAL

Kreiramo inovativne, trendi i menije od sezonskih namirnica koji zadovoljavaju različite tipove dijeta kao što su vegetarijanska, veganska, halal i dijeta bez laktoze ili šećera. Čuvamo tradiciju tradionalnih ukusa poštujući savremene principe pripreme.

Pouzdani ketering servis u Novom Sadu ima u ponudi domaća fina peciva, pite, rolate, sendviče, fantastične canape tacne, domaća kuvana jela, salate, umake, postavke švedskih stolova, slatki sto i još mnogo toga. Catering Raljić pravi za vas fantastične torte i sitne kolače, priprema za vas čokoladne fontane i voćne rezbarene skulpture. Sve donosimo aranžirano na mesto održavanja proslave.

Sa velikim izborom koji je u ponudi garantovano ćete pronaći meni po vašoj meri.

Catering Raljić o nama
Catering Raljić o nama
Catering Raljić o nama

Naš ketering sevis donosi sa sobom višedecenijsko iskustvo u pripremanju vrhunskog keteringa za privatne i korporativne događaje širom Vojvodine i Srbije.

Catering Raljić je deo mnogih sretnih trenutaka sa širokim asortimanom slanog i slatkog programa, pića i koktela. Ketering servis donosi notu luksuza i ukus zadovoljstva gostima i domaćinima.

Najlepše uspomene su još lepše sa dobrom hranom

REFERENCE

VELIKO HVALA NA UKAZANOM POVERENJU

Slide
otp banka
sportske-igre-mladih
istorijski arhiv novog sada
fudbalski savez srbije
Slide
grad-novi-sad-
fudbalski savez srbije
Gimnazija-Jovan-Jovanovic-Zmaj
Slide
otp banka
sportske-igre-mladih
naučni institut za veterinarstvo novi sad
fudbalski savez srbije
Slide
Miross beograd
Gimnazija-Jovan-Jovanovic-Zmaj
Slide
Medicinski_fakultet_Novi_Sad_logo
prirodnjački muzej novi sad
Slide
Medicinski_fakultet_Novi_Sad_logo
Medicinski_fakultet_Novi_Sad_logo
piraeus bank
novosadski sajam
previous arrow
next arrow

VRHUNSKI KETERING KOJI

VAŠ UKUS ZADOVOLJSTVA PODIŽE VISOKO

Pogledajte ponudu koja govori više o nama

Catering Raljić ketering servis i osoblje

Tražite inspiraciju?….

Pogledajte keteringe koje smo isporučili na različite vrste proslava tokom godina. Sarađujući i uvažavajući potrebe klijenata svaki projekat je imao lični pečat. Ponosni smo da prikažemo slike proslava sa našim keteringom.