Dobrodošlica

Dobrodošlica

Dobro nam došli dragi gosti

Donosimo ukus zadovoljstva od 1994. godine

Garantovano 100% domaće

Sa dobrim ukusom

Predstavljamo Vam se sa kompletnom ponudom keteringa za sve vrste proslava i svečanih događaja. Iza sebe imamo veliko iskustvo u pripremi, isporuci, dekoraciji i odličan tim uslužnog osoblja. Možete se osloniti na nas za svu potrebnu hranu, piće, dekoraciju, stolove, stolice i sav pribor. Možete odmorni i rasterećeni dočekati svoje goste. Svi naši proizvodi su odličnog kvaliteta i proizvedeni su po savremenim higijenskim standardima. Primenjujemo HACCP standard i tim stručnjaka garantuje za ispravnost hrane i pića.

HACCP, KOSHER,HALAL

Kokteli, kanapei, peciva, torte, čokoladne fontane i još mnogo toga su u našoj ponudi. Od prvog pića dobrodošlice, preko predjela, glanog jela i deserta tu smo za Vas da sastavimo meni po Vašim željama i potrebama. Tu smo da sve što naručite isporučimo na adresu i da vodimo računa da gosti budu usluženi i zadovoljni.

Dobrodošlica

Posvećeni donošenju vrhunskog keteringa već više od 30. godina

Catering raljić 30. godina sa vama
POGLED NA LEPE TRENUTKE

Vrhunski ketering jer Vi to zaslužujete

Catering Raljić čokoladna fontana

Ketering za sve vrtste proslava

Raljić je ime na koje se možete osloniti
Catering Raljić pića dobrodošlica

Catering Raljić mus

Catering Raljić Osoblje

ŠTA KAŽU DRUGI ZA NAS

Priča se da dobro radimo naš posao

Pravi profesionalci! 🙂 Uvek smo prezadovoljni i uslugom i tortama (i izgled i ukus za 5*) ❤

Dunja Urban

Ketering servis Raljić nalazi se na ugostiteljskoj sceni od davne 1994. godine i za to vreme pobrali su simpatije mnogih sugrađana, jer rade vrlo profesionalno, a ujedno i pripremju veoma ukusnu hranu za sve vrste događaja, kako u kompanijama, tako i za privatne zabave. Poseduju dugačak spisak zadovoljnih i renomiranih poslovnih klijenata. U ponudi imaju mrsne, posne, đakonije a najviše se naručuju namirnice od mesa i ribe, salate, torte i čokoladne fontani.

Slano, slatko, meso, riba, peciva, salate od povrća, dekorativni voćni aranžmani, torte, fontana od čokolade… Šta god da poželite da se nađe na vašoj svečanoj trpezi, možete poručiti kod Raljić keteringa. Oni vrše dostavu, aranžiranje hrane, nude osoblje koje će na krajnje profesionalan način uslužiti vaše goste.

Uz to, možete zatražiti dekorisanje eksterijera i enterijera, i iznajmiti ketering opremu: stolice obične, stolice barske, razne stolove, čak i posuđe, čaše, pribor za jelo… Za sve vrste svečanih okupljanja, za proslave rođenja deteta, za rođendane, krštenja, svadbe, za proslavljanje profesionalnih i poslovnih uspeha, raznih godišnjica i jubileja…

Luftika

BUDIMO U KONTAKTU

Pronađite nas

Catering raljić 30. godina sa vama

Catering Raljić

Catering Raljić već 29. godina uspešno posluje i priprema hranu od najkvalitetnijih materijala sa puno ljubavi, znanja i veštine. Asortiman keteringa je raznovrstan i prilagođen potrebama svih korisnika. Poslujemo sprovodeći HACCP, HALAL i KOŠER standarde.