Slani ovali i peciva

NAJBOLJI IZBOR

Slani ovali sa malim slanim zalogajima

Donosimo vrhunski ketering 30. godina

100% domaće

Zadivljujuće

Odrkrijte savršeni balans ukusa, tekstura i izgleda koje donose slani ovali. Oni su kreativno i znalački složeni da impresioniraju goste i zadovolje svačiji ukus. Kanapei, pite, rolati, korpice, garnirani sendvicici, suhomesnata predjela, morski plodovi, posna predjela, sitni zalogaji od povrca, sitni mesni zalogaji, vegetarijanski ovali su tu da budu izabrani za vašu proslavu.

Aranžirano sa ukusom

Sve slane zakuske koje vam isporučujemo su pripremljene po narudžbi od svežih namirnica kontrolisanog porekla po savremenim proizvodnim higijenskim standardima. Svaki oval je umetničko delo pripremljeno smišljeno da bi bojama, svežinom sastojaka, jestivim ukrasima i pridavanjem pažnje na svaki detalj impresionirao i zadovoljio vaše goste.

HACCP, KOSHER,HALAL

Donosimo sve aranžirano na mesto održavanja proslave. Tacne izgledaju primanjivo na aranžiranim, švedskim stolovima ili formalnim okupljanjima a elegantno i luksuzno na neformalnim okupljanjima kada uslužno osoblje nudi goste.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 3
PlayPause
POGLEDAJTE IZBOR

Slani ovali ukusno popunjeni

Slani ovali sadrže više različitih vrsta slanih predjela. Elegantni su i mogu biti sa dimljenim lososom, različitim vrstama kavijara, morskim plodovima ili sa druge strane sa goveđom šunkom, kulenom, kobasicama. Dekorisani su čeri paradajzom, krastavcima, maslinama, pinjolima i drugim finim povrćem i zelenišem.

Kanapei

Kanapei su mali slani zalogaji koji donose puno dobrih ukusa. Obično su servirani na osnovi od tosta, krekera u slanim korpicama ili čamcima od povrća. To su mala umetnička dela koja gosti jednostavno mogu da konzumiraju jednom rukom, dok u drugoj drže čašu sa pićem. Savršeni su za sve vrste društvenih okupljanja.

Aranžirana selekcija raznovrsnih predjela

Sušeno meso i sirevi

Catering Raljić radionica nudi prepoznatljive slane ovale dugi niz godina. Šarene elegantne punude sa izborom finih sireva, kvalitetnog suvog mesa, pršute, kobasica, kulena, šunke, maslina, čeri paradajza, šargarepe, krastavaca i drugih đakonija. Plata sa selekcijom sireva ili srpsko predjelo sve je fino, domaće i lepo aranžirano. Probajte i naše posne ovale sa finim izborom ribe , morskih plodova, rakova i kavijara.

Slani oval sa suvim mesom i sirom

Šaroliki ražnjići

Donosimo vam ukus Italije na ražnjićima i čačkalicama sa svežom mocarelom, maslinama, bosiljkom, paradajzom i balzamiko sirćetom. Srpska sušena šljiva zamotana u slaninu ili goveđu šunku. Plavi sir, kajsije i koštunjavo voće inspirisano Francuskom. Masline, feta sir, krastavci za ukus Grčke. Raličite proverene kombinacije koje su lepe koliko su i ukusne. Sastavljamo aranžman koji izgleda uzvišeno, dekorativno i primanjivo.

Aranžirano predjelo sa ražnjićima

Slane pite-rolati-projice

Slane pite i rolati su ukusna i dekorativna predjela bilo da su punjeni sirom, mesom ili španatom, zeljem ili pečurkama. Španska pita je puna ukusa i svežine od crvenih paprika i kratavčića. Projice su omiljeni zalogaj većini gostiju pogotovo ako su oplemenjene španatom ili drugim finim sastojcima.

Pita sa pečurkama

Peciva i kiflice

Garnirana peciva su različitih oblika. Popularni mini burgeri su omiljeni na rođendanima kao i veoma tražene puter kiflice.

Catering Raljić koktel pecivo 2

Sendviči

Spremite se da se oduševite šarmantnim mini sendvičima. Sendviči se prave sa žur veknama od različitih vrsta brašna i semenki pečenih u našoj radionici. Premazani su sa puterom ili drugim finim premazima uz dodatak finih mesa ili ribe. Sirevi, paradajz, semenke nara, rukola su tu za ukras i sinfoniju ukusa.

Sendviči sa biftekom

Posni slani ovali

NAJBOLJI IZBOR

Za svakog po nešto

Mrsne kombinacije koje će vas oduševiti. Meze sa omiljenim vrstama suvog mesa i sireva kontrolisanog porekla i kvaliteta. Izvrsne gibanice sa mesom, korpice punjene ruskom salatom, rolati sa ajvarom i španatom. Prava domaćinska gozba može da započne sa savršenim predjelom gde može da se pojede i dekoracija.

Eksplozija ukusa

Samo najbolji sastojci mogu da uđu u obzir da bi iz radionice izašli slani ovali za koje garantujemo da su 100 % posto domaći.


Catering Raljić slani ovali

Aranžman za pamćenje

Stolovi puni primanjive hrane, dobro piće i nasmejani domaćini stvoriće atmosferu koje će se gosti rado sećati.

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 10
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 10
previous arrow
next arrow

Pozovite nas da poručite već danas