Proizvodi

Sport
– Slatki program –

Deserti

Torte. Čokoladne fontane. Voćni aranžmani.

Kada je vreme da se gosti zaslade možete računati na deserte iz naše radionice. Stručni poslastičari za vas spremaju mala umetnička dela koja će impresionirati vaše goste izgledom i ukusom. Primanjivi sitni kolači, musevi, grandiozne torte, čokoladne fontane, rezbareni voćni aranžmani i još mnogo toga.

Garantovano 100% domaće
Tradicionalni recepti sastavljeni od svežih sastojaka nabavljenih od dobavljača iz Novog Sada i okoline.

Catering Raljić pomaže klijentima da organizuju visokokvalitetne proslave i okupljanja više od 30. godina.

Music
– osveženje-

Pića

Kafa, čaj, alkoholna i bezalkoholna pića

Od prvog pića pa do konačnog „onog za put“, svako piće je pažljivo osmišljeno kako bi savršeno upotpunilo vaš događaj.

Naš iskusan i ljubazan tim će sarađivati sa vama na izradi paketa pića po meri koji bi mogao da sadrži bilo šta, od najnovijih trendova koktela, koje će vam vešt miksolog mućkati ili mešati pred vašim očima, do pronalaženja posebnog desertnog vina koje će zaokružiti savršen obrok.

Garantovano 100% domaće
Tradicionalni recepti sastavljeni od svežih sastojaka nabavljenih od dobavljača iz Novog Sada i okoline.

Naš tim za ketering u Novom Sadu se razume u sve što je potrebno da bi vaš događaj bio uspešan.

Travel
– Slani program-

Dobra hrana

Jelovnik baš po vašoj meri

Naši visokokvalifikovani novosadski ugostitelji i kuvari imaju preko 30 godina iskustva u pružanju luksuznih keteringa za privatne i korporativne događaje širom Novog Sada i okoline.

Garantovano 100% domaće
Tradicionalni recepti sastavljeni od svežih sastojaka nabavljenih od dobavljača iz Novog Sada i okoline.

Naš tim kreira inovativne, trendi i sezonske menije koji zadovoljavaju različite dijete.

Fashion
– usluga –

Ketering servis

Sve na jednom mestu!

Bez obzira koliki je broj zvanica možete se osloniti na profesionalno uslužno osoblje i naš ketering servis. Naš tim će sa osmehom brinuti da svi gosti budu zadovoljni tako da vi možete rasterećeni da uživati na svojoj proslavi. Pored dobre hrane, pića i osoblja nudimo i stolove, stolice, dekoraciju i sav potreban pribor.

Garantovano 100% domaće
Tradicionalni recepti sastavljeni od svežih sastojaka nabavljenih od dobavljača iz Novog Sada i okoline.

Catering Raljić nudi kompletnu uslugu i pripremu hrane za Vaše proslave, švedski sto topli i hladni, kanapee kao i osoblje na Vašoj lokaciji.

previous arrow
next arrow
Shadow
PROIZVODI SLANI

Slani program

Slani program

Želite da impresionirate goste na proslavi?
Zašto ne bi probali za početak sa aranžiranim tacnama sa canapeima i koktel pecivima. Zatim ukusnim glavnim jelom sastavljenim od hladnih ili toplih jela. Uz odabir posnog ili mrsnog menija uključujemo priloge, sosove i salate sveže pripremljene za vas.

Proizvodi za ljubitelje slanih zalogaja

Slani program

Slani ovali

Najbolje što možete ponuditi svojim gostima su šareni slani ovali punjeni finim sušenim mesom, sirevima, projicama, različitim vrstama kanapea, punjenim korpicama.Catering Raljić peciva kiflice sendviči

Koktel pecivo

Spomenućemo pored velikog izbora, puter kiflice sa finim punjenjem koje su omiljeni i česti izbor za sve vrste proslava.Pečenje, rolati, faširano meso

Pečena prasetina, jagnjetina rezana za tradicionalnu gozbu. Skockana prasetina bez kostiju, pileći rolati i sočno faširano meso za dekorativno i pre svega ukusno glavno jelo na meniju.Catering Raljić koktel pecivo 2

Kuvana jela-čorbe-supe

Kuvana jela

Kuvana jela, čorbe, supe, sarme, sarmice od zelja i još mnogo drugih vrsta toplih zasitnih jela na kašiku. Domaći ukus koji će svima prijati.Catering Raljić roštilj, topla glavna jela

Jela sa grila

Roštilj sa različitim vrstama mesa ili riba. Panirano meso, kobasice, karađorđeva, pečurke, tikvice, paprike sve servirano u posudama koje ostaju tople-disovima.Catering Raljić salate i prilozi

Salate i prilozi

Veliki izbor priloga, sosova i salata koje će upotpuniti glavno jelo.PROIZVODI SLANOG PROGRAMA

Izaberite

meni za

Pozovite nas da vam pomognemo da izaberete meni koji će odgovarati vašoj proslavi. Sva hrana se aranžirana isporučuje na mesto održavanja proslave. Postavljamo švedski sto i brinemo se da dobijete vrhunski ketering servis jer vaši gosti i vi to zaslužujete.

SLATKI PROIZVODI

Slatki program

Proizvodi za sladokusce

Naši egzotični voćni aranžmani su jestive rezbarene skulpture koje će bojama i slasnim voćem upotpuniti stolove. Dekadentna čokoladna fontana će oduševiti goste svih uzrasta. Veliki izazov za odoleti su naše vrhunske torte i asortiman sitnih kolača i museva koje za vas pripremaju naši poslastičari. Slatki sto sa našim slatkim proizvodima izgleda primamljivo.

Catering Raljić proizvodi Slatki program voćni aranžmani

Voćni aranžmani

Aranžirano voće svojim prirodnim oblicima, svežim mirisom i divnim bojama očarava samo po sebi. Rezbarije na voću podižu celokupni utisak na još veći nivo. Pravimo za vas centralni ukras na svečanom stolu koji je i jestiv. Vešte ruke naših majstora rezbarije, prave ukrase koji su u obliku cvetova, ornamenata i složenih geometrijskih oblika. Po vašoj želji se može istaknuti logo firme, oznaka razreda maturanata, inicijali ili ime te broj jubileja koji se proslavlja.

Catering Raljić proizvodi čokoladna fontana slatki program

Čokoladne fontane

Dekadentna čokoladna fontana će oduševiti goste svih uzrasta. Kvalitena čista čokolada u slapovima je nezaboravan prizor na svakoj proslavi. Izbor je na vama da li želite belu ili fontanu sa tamnom čokoladom. Uslužno osoblje će pripremiti fontanu i aranžirati prostor oko nje sa priborom i tanjirima. Vodiće računa da ima dovoljno čokolade i priloga uz nju. Sa obiljem narezanog svežeg voća i konditorskih proizvoda za umakanje čokolada neka samo teče.

Catering Raljić proizvodi slatki program sitni kolači

Sitni kolači

Catering Raljić proizvodi veliki izbor sitnih kolača iz naše radionice neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Koji su vaši omiljeni sitni kolači? Možda Bajadere, figaro, bonbonjerice, čokoladne kuglice, badem salama, rafaelo ili padobranci? Želite li da probate čokoladne museve od belgijske čokolade, mini mafine sa finim punjenjem u sredini, vesele kejk popse ili ste ljubitelj slatkih pita i štrudli sa makom ili orasima? Možete izabrati posne ili mrsne kolačiće a dovoljno je da nas pozovete i poručite

Catering Raljić proizvodi mladenaćke torte slatki program

Torte

Želite li svečanu tortu koju ćete podeliti sa sebi dragim osobama za rođendane, krštenja, venčanja, slave ili poslovne proslave? Bitni trenutci u životu zaslužuju najbolju tortu a nju možete poručiti iz radionice Catering Raljić. Torte iz naše radionice su domaćeg ukusa sa dobro proverenim receptima i od najboljih sastojaka. Možete se osloniti na naše vrsne poslastičare koji će vam isporučiti tortu na mesto održavanja proslave. Reforma, kinder, nugat ili možda japanski vetar izbor je na vama.

IZABERITE NAJBOLJE

Pića kokteli i napitci

pića i napitci

Imamo široki spektar pića i toplih napitaka koji možemo da vam ponudimo uz dobru hranu. Kada prilika to zahteva neka šampanjac poteče kao reka u zdravlje gostiju i domaćina.

Catering Raljić pića napici kokteli proizvodi i ketering servis

Alkoholna pića

Žestoka pića, likeri, vina bela, crvena i penušava vina.


Catering Raljić pića napici kokteli proizvodi i ketering servis

Kokteli i mokteli

Kokteli dobrodošlice može biti Mohito, Tequila Sunrise, Long island koktel, Margarita koktel, Sex Machine, Shirley Temple, Cosmopolitan, Pina colada, Sex On The Beach, Bloody Mary i drugi.proizvodi i ketering servis
proizvodi


Kafe i čajevi

Domaća kafa, espreso, instant kafa sa dodatcima po želji mleka i šećera. Različite vrste čajeva sa domaćim medom po ukusu.

Catering Raljić pića napici kokteli proizvodi i ketering servis

Bezalkoholna pića

Gazirana bezalkoholna pića, gusti sokovi, ledeni čajevi, mineralna voda.

proizvodi i ketering servis

Pribor-stolovi-tanjiri

Catering Raljić može ponuditi širok asortiman ketering opreme za svečane ručkove i proslave. Možete se osloniti na Catering Raljić za sav potreban pribor, tople posude, stolove, stolnjake, suncobrane, dekoraciju.

proizvodi i ketering servis
proizvodi i ketering servis
proizvodi i ketering servis
proizvodi i ketering servis
proizvodi i ketering servis
KETERING USLUGA

Uslužno osoblje

Bez obzira koliki je broj zvanica možete se osloniti na profesionalno uslužno osoblje i naš ketering servis. Naš tim će sa osmehom brinuti da svi gosti budu zadovoljni tako da vi možete rasterećeni da uživati na svojoj proslavi.


korporativne proslave i promocije
osoblje
akademske proslave


IZABERITE VRHUNSKI KETERING

Želite da obeležite specijalnu priliku na poseban način?

Proslavite rođendan, slavu ili diplomski sa našim ručno izrađenim slanim i slatkim poslasticama na svečano aranžiranim na švedskom stolu ili uživajte u formalnoj gozbi sa jelovnikom sastavljenim od više jela.

Pozovite nas

Pozovite nas da poručite ketering na vreme.


Pišite nam

Tu smo da osiguramo da ono što izdvaja vašu proslavu od ostalih bude kako ste želeli.

Catering Raljić ketering

Zapratite nas na društvenim mrežama