Slani program

Slani program

Želite da impresionirate goste na proslavi?
Zašto ne bi probali za početak sa aranžiranim tacnama sa canapeima i koktel pecivima. Zatim ukusnim glavnim jelom sastavljenim od hladnih ili toplih jela. Uz odabir posnog ili mrsnog menija uključujemo priloge, sosove i salate sveže pripremljene za vas.

Pogledajte naš kompletan slani program ovde.

PRESOVANO PEČENO FAŠIRANO

Hladni mesni proizvodi

Proslava u duhu tradicije zahteva provereno i domaće praseće ili jagnjeće pečenje koje je vrhunski pripremljeno. Moderniji pristup je presovano pečenje, mesne bajadere. Za ljubitelje piletine nudimo punjene rolateFaširano sočno meso punjeno finim sirom sa divnim presekom za lep izgled tacne na stolu.

Catering Raljić hladni mesni proizvodi

Bilo da planirate privatnu ili poslovnu proslavu grilovana mesa, ribe, morski plodovi i povrće Cateringa Raljić će osigurati raznovrsni izbor za vaše goste. Hrana ostaje topla u posudama koje se greju. Isporučuje se na mesto održavanja svečanosti. Odlične salate i ostali prilozi kao što je pored ostalog hrskavi pomfrit upotpunjuju zadovoljstvo ukusnih roštiljskih specijaliteta.

Jela sa roštilja

About Us

Kuvana jela-čorbe-supe

Kada treba ponuditi gostima nešto što se jede sa kašikom preporučujemo za početak okrepljujuće supe i čorbe. Izvrsni su i lovački goveđi gulaš, riblja čorba, paprikaš od birane vrste mesa. Tradicionalne sarme i sarmice od zelja su omiljeni izbor u meniju sa više jela. Nude se u toplim posudama disovima sa odgovarajućim prilogom.

NAJBOLJE ZA VAŠE GOSTE

Slani ovali

Predjela vrhunskog kvaliteta servirana na ovalima da impresioniraju goste i probude apetit. Šaroliki izbor se sastoji od kanapea, pita, rolata, korpica, sendviča, suhomesnatih predjela, selekcije sireva, morskih plodova, širokog spektra posnih predjela, sitnih zalogaja od povrća, sitnih mesnih zalogaja, vegetarijanskih ovala…

OMILJENI IZBOR

Peciva i kiflice

Prepoznatljive ketering tacne sa malim slanim zalogajima canapeima na veliko zadovoljstvo zvanica. Šarene elegantne punude sa izborom finih sireva, kvalitetnog suvog mesa, pršute, kobasica, kulena, šunke, maslina, čeri paradajza, šargarepe, krastavaca i drugih đakonija. Tacne izgledaju dekorativno na aranžiranim, švedskim stolovima.

Catering Raljić peciva kiflice sendviči
Catering Raljić salate i prilozi

Salate i prilozi

Uz kvalitetno glavno jelo neophodno je ponuditi nešto osvežavajuće da upotpuni obrok. Naši kuvari podižu obične salate na novi viši nivo. Sigurno će vam se dopasti jer su sastavljene od kvalitetnih proverenih sastojaka i začinjene sa finim začinima, biljkama i prelivima tačno kako je potrebno.

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO

Slani program na aranžiranom švedskom stolu

Sve porudžbine donosimo na mesto proslave. Sa ukusom aranžiramo švedski sto sa vašim izborom iz našeg programa. Slani ovali sa predjelima, sveže pecivo i sendviči, disovi sa toplom hranom, tacne sa pečenjem ili posnim ribljim specijalitetima, jestive voćne dekoracije, salate, soseve, priloge…

Uz hranu donosimo i sav potreban pribor, stolove, stolnjake. Naše uslužno osoblje je tu da osigura da svi budu zadovolji.

Možete se osloniti na Catering Raljić za vrhunsku gozbu i ukus zadovoljstva koji će ostati.

Catering Raljić roštilj, topla glavna jela

Potreban vam je ketering servis?

Pozovite nas već danas i osigurajte vrhunski ketering na vreme