Kuvana jela-čorbe-supe

TOPLA KUVANA JELA

Ponuda kuvanih jela

catering raljić topla kuvana jela

Donosimo ukus zadovoljstva od 1994. godine

Garantovano 100% domaće

Ukusno

Nešto na kašiku

Hrana koja greje dušu je više od obroka ona je izvor utehe i zadovoljstva. Tradicionalna kuvana jela bude nostalgiju i lepa sećanja. Vaši gosti će se osećati divno uz naše domaćinske supe i čorbe. Najbolje povrće i komadi mesa sa začinima doprinose odličnom ukusu. Kisela čorba koju spremaju vrhunski kuvari iz naše radionice će biti jedna od najboljih koju ćete ikada probati.

Klasična kuvana jela

Mađarski gulaš sa prilozima od testenine ili kuvanog krompira je savršen za hladnije dane. Formalna proslava sa više jela se ne može zamisliti bez sarmi sa kiselim kupusom. Balkanski specijalitet, sarmice od zelja ili vinovog lišća impresioniraće vaše goste svojim ukusom.

Na lovački način

Kuvano jelo na lovački način je punog ukusa i omiljeno je ljubiteljima kvalitetnog mesa. Sočno goveđe meso u lovačkom sosu sa prilogom od kuvanog krompira ili začinjenog kuvanog pirinča je je jedan naših predloga.

Garancija kvaliteta

Glavna jela po tradicionalnim receptima uz puno pažnje i ljubavi pripremaju naši vešti kuvari. Oni barataju veštinom i strpljenjem da izvuku najbolje ukuse iz sastojaka uz dodavanje potrebnih začina naprave umetničko delo koje greje dušu. Savremenim higijenskim standardima i pažljivim odabirom kvalitetnih sastojaka od lokalnih dobavljača garantujemo vaše zadovoljstvo.

HACCP, KOSHER,HALAL

U ponudi pored kuvanog jela i priloga nudimo i razne vrste svežih sezonskih salata koje možete pogledati ovde

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
previous arrow
next arrow
NEŠTO NA KAŠIKU

Dobra hrana za dobre ljude

Pozovite da proverite ponudu

BUDIMO U KONTAKTU

Kontaktirajte nas za više informacija

Znamo da imate puno obaveza, zato smo mi tu da se pobrinemo da hrana i ugođaj na vašoj proslavi bude savršen. Pozovite nas da se raspitate za više informacija o našoj ponudi. Kontaktirajte nas da osigurate vrhunski ketering na vreme.

    kuvana jela